Ankaralı Berberler Soruyor?

Ankaralı Berberler'in gündemindeki soru şu' Bayram Karakaş aday mı çıkarttı?'

Pandemi tedbirleri bir yandan  müşterilerin bile dükkanlara gelip tıraş olmaya korktuğu bir  dönemde Ankara Berberler Odası&ndan kongre mücadelesi erken başladı. 

Görünen  Ankara'nın Keçiören semtinde Emre Ergün'e ait erkek kuaförünün açılış töreniydi. 

Kurdelayı Türkiye  Berberler,Kuaförler ve Güzellik Salonları İşlemcileri Federasyonu Genel  Başkanı Bayram Karataş kesti. Yanında  MHP Keçören Gurup Başkan Vekili Büyük Şehir Belediye Meclis Üyesi Alparslan Doğan vardı.Dualar okundu,kurdela kesildi.

Sıra konuşmaya geldiğinde Bayram Karakaş "Biz ahilik geleneğinden  gelen insanlarız. Benim üzerime meslek adına ne görev düşüyorsa yapmaya hazırım. Bugün Keçiören'in yetiştirdiği önemli iki güzide  ismi biri siyasette uç beyi diğeri mesleki uç adamı" dedi.

Karakaş'ın dediği meslekte uç adamı Keçiören Berberler Derneği Başkanı Davut Akyüz'dü. Ancak  mesleki olarak kefil olduğu isim Davut Akyüz  Ankara Berberler Odası Başkan Adayı olmasıydı. Karakaş dahasonra soylelmedya hesabından Akyüzü "Kardeşim ve Ankara Berberler Odası Başkan Adayı Davut Akyüz İle Birlikte Açtık Rabbim Bol Kazançlar Nasip Eylesin İnşallah" dedi.

Bu sözler Ankara Berberler Odasında kongre sürecininerken başlamasıolarak yorumlandı ve Başkan Karakaş'ın mevcut başkan Sezai Kara'ya karşı bir adayı ilan etmesi olarak yorumlandı.

Ankaralı Berberler'in gündemindeki soru şu:

" Bayram Karakaş aday mı çıkarttı?"

Gelişmeleri  aktarmaya devam edeceğiz.

Bakmadan Geçme