Adana ESOB'dan İl Jandarma Komutanı'na ziyaret

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, İl Jandarma Komutanı Albay Taşkın Keleş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, İl Jandarma Komutanı Albay Taşkın Keleş’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Göger, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yapısı, hizmetleri, projeleri, Adana genelinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlarımızın genel profili hakkında açıklamalarda bulundu.

53 binin üzerinde faal üyesi ile Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin bölgenin en etkili ve güçlü meslek kuruluşlarından birisi olduğuna işaret eden Göger “Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak önceliğimiz temsil ettiğimiz esnaf ve sanatkarlarımızın gelişmelerine ve kalkınmalarına öncülük etmek, sorunlarının çözümü noktasında projeler geliştirerek hayata geçirmek. Çalışmalarımızı bu minval üzerine yürütürken kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde bulunmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Niyazi Göger, esnaf ve sanatkarın sadece ticari bir oluşum olmadığına, hizmet verdiği bölgenin huzur ve güvenliğinin sağlanmasına da katkısının olduğuna vurgu yaptı.

Açıklamasında, Adana'nın gerek nüfus gerekse yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük kentlerinden birisi olduğuna da işaret eden Birlik Başkanı Niyazi Göger, "Büyük şehirlerin güvenlik ve asayiş açısından sorunları da doğal olarak fazla olur. Ancak İl Jandarma komutanlığımızın yürüttüğü başarılı çalışmalar sayesinde sorumluluk bölgelerinde huzur ve güvenin tesis edilmesi vatandaşlarımız ve o bölgelerde hizmet veren esnafımız tarafından büyük takdirle karşılanıyor. Fedakarca görev yaparak esnafımıza güvenli bir çalışma ortamı, vatandaşlarımızın da huzur içinde yaşamalarına olanak sağladığınız için ayrıca teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Jandarma Komutanı J. Albay Taşkın Keleş ise esnaf ve sanatkarın yerli ve milli yapısıyla ülkemizin en sağlam yapı taşlarından birisi olduğuna işaret ederek, bütünleştirici, birleştirici yapısıyla da kültürümüzde önemli bir yere sahip olduğunu kaydetti. Adana il Jandarma Komutanlığı olarak, tarih boyunca her zaman devletinin ve milletinin yanında saf tutan esnaf ve sanatkara destek verdiklerini kaydeden J. Albay Taşkın Keleş, Göger'e çalışmalarında başarı dileyerek, iyi dileklerinden ötürü de teşekkür etti.

Bakmadan Geçme