Akşener'in ziyaret ettiği esnaf: Az önce elektriğimi kesmeye geldiler

Yurt gezileri kapsamında Ankara Sincan'da ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnafın dertlerini dinledi. Bir esnaf, 'Siz gelmeden biraz önce elektriğimi kesmeye geldiler' dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, yurt gezileri kapsamında Ankara’nın Sincan ilçesini ziyaret etti. Sincan’da da esnaf iktidarın ekonomi politikalarından ve salgın döneminde yeterince destek alamadıklarından şikayetçi oldu.

Yeniçağ'ın haberine göre, ayakkabı satan bir esnaf Akşener gelmeden az önce yetkililerin elektriğini kesmeye geldiğini söyledi.

Düğün, nişan elbiseleri satan bir esnaf, “İşlerimiz iyi olsun istiyoruz ama değil. Sizlerin desteklerine ihtiyacımız var. Esnaf olarak hepimiz zor durumdayız. Stopajlar çok yüksek. Alım gücü çok düşük. Esnaflar için durum zordu şimdi daha da zor. 12 çalışanımız vardı mecburen küçülmeye gittik. Düğün, nişanlar da bitti. Para kazanmıyoruz. İktidar tarafından biz ezilmiş durumdayız. Elektrik 3 bin liradan aşağıya gelmiyor. Gerçekten çok şikayetçiyiz” dedi.

Akşener’in yanına gelen kasiyerlik yapan bir kadın ise, “Sayın genel başkanım ben hemşireyim. Yıllardır atama bekliyorum ama olmuyor. Burada kasiyerlik yapıyorum, ne olur bizlere yardımcı olun” dedi.

İYİ Parti lideri Akşener işe konuştuğu esnafa “Ben buraya iktidarı yermeye gelmedim, kendi partimin propagandasını da yapmıyorum. Burada özne sizsiniz, basın mensuplarından da ricam beni değil esnafı ön plana çıkaran yorumlar yapmanız. Esnaftan çok şey öğrendim. Her öğrendiğimi de Meclis’te yaptığım konuşmada dile getiriyorum” dedi.

3 çocuğu olduğu ve geçinemediklerini belirten bir esnaf, “Siz gelmeden oğluma “Aman sen konuşma iş arıyorsun problem olur” dedim” diye konuştu.

Kaynak Yeniçağ: Akşener'in ziyaret ettiği esnaf. Siz gelmeden biraz önce elektriğimi kesmeye geldiler

Bakmadan Geçme