Ankara'lı Taksicilerden Teşekkür Konvoyu

BUGSAŞ tarafından AŞTİ Taksi Durağı'nın fiş ücretlerinde yüzde 50 indirim yapılmasının ardından taksici esnafı da Hipodrom Caddesi üzerindeki Büyükşehir Belediyesi Merkez binasının önünde kornalara basarak teşekkür turu attı.

 BUGSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve AŞTİ Taksi Durak Başkanı Deniz Başoğlu Başkan Yavaş’a teşekkürlerini iletmek üzere Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Baki Kerimoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

BUGSAŞ tarafından AŞTİ Taksi Durağı’nın fiş ücretlerinde yüzde 50 indirim yapılmasının ardından taksici esnafı da Hipodrom Caddesi üzerindeki Büyükşehir Belediyesi Merkez binasının önünde kornalara basarak teşekkür turu attı. Büyükşehir Belediyesine teşekkür ziyaretine gelen AŞTİ Taksi Durak Başkanı Deniz Başoğlu ise düşüncelerini, “Allah Mansur Yavaş’tan razı olsun. AŞTİ için ellerinden geleni yapıyorlar. Maske ve dezenfektan desteğinde bulunuyorlar. Fiş paralarımızı 25 TL’den 12 lira 50 kuruşa indirdiler. Zor günlerimizde yanımızda oldukları için biz de AŞTİ taksici esnafı olarak Başkanımıza desteğe geldik” sözleriyle paylaştı.

Bakmadan Geçme