Başkan Karakaş, Güzellik Zirvesi'ni Ankara'da Topladı

Federasyon genel merkezinde yapılan toplantıya  Genel Başkan Bayram Karakaş başkanlık etti.  Federasyon Genel Sekreteri Serap Önhan'ın yanı sıra Türkiye'nin değişik illerinde faaliyet gösteren dernek başkanları, federasyon başkanları, güzellik uzmanı eğitimcileri, güzellik uzmanlarının katıldığı toplantıda katılımcılar sırasıyla söz alarak  sektörün sorunlarını ve çözüm yollarına ilişkin görüşlerini belirttiler.

 

Pandemi  derken Danıştay kararı ardından ekonomik kriz ile boğuşan Güzellik Salonları, uzmanları ile onların kurduğu  dernek, federasyonlar Türkiye'de ilk defa  Federasyonun öncülüğünde Ankara'da zirve topladı.

Türkiye Berberler Kuaförler Ve Güzellik Salonları İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, seçimlerden önce söz verdiğimiz şekliyle " Güzellik uzmanlığının, güzelliklik salonlarının A'dar Z'ye kitabını siz yazacaksınız. Sorunlar çözüm yollarını kamuoyuna ilan edeceğiz. Bütün bunları ben olarak değil biz olarak yapacağız" dedi.

Federasyon genel merkezinde yapılan toplantıya  Genel Başkan Bayram Karakaş başkanlık etti.  Federasyon Genel Sekreteri Serap Önhan'ın yanısıra Türkiye'nin değişik illerinde faaliyet gösteren dernek başkanları, federasyon başkanları, güzellik uzmanı eğitimcileri, güzellik uzmanlarının katıldığı toplantıda katılımcılar sırasıyla söz alarak  sektörün sorunlarını ve çözüm yollarına ilişkin görüşlerini belirttiler.

Türkiye Berberler Kuaförler Ve Güzellik Salonları İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, toplantının açış konuşmasında  yaşananları sorunları 122 oda başkanı ile  ile birlikte "biz" ruhuyla çözme yoluna gittiklerini belirtirken "Biz  ekmeğimizi kimseye yetirtmedik ve yedirtmeyeceğiz. Canla başla 122 odamızla birlik sorunlarının çözüme uğraşıyoruz. Biz büyük bir aileyiz.Arzu edilyorum ki sektörün içindeki güzellik uzmlanları kendi  kitaplarını yazsınlar ve kamuoyunun önüne koysunlar. Toplantıya gelerek bizi onurlandırdınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim." diye konuştu.

Toplantı fikrinin genel yayın yönetmenimiz Fehmi Çalmuk'un  başkanlığının yürüttüğü Dünya Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Ahi Enstitüsü'nün  çevrimiçi toplantında ve  BBNTÜRK TV'de yayınlanana Politik Adam programında atıldığını belirten Bayram Kakaraş, "Söz verdiğimiz gibi ilk toplantımızı yapıoruz. Bu toplantıların arkası gelecek. Sorunlarımızı hep beraber biz ruhuyla çözeceğiz" diye konuştu.

Katılımcılar toplantıyda sırayla sektörün sorunlarını anlattı ve çözüm önerilerini aktardılar. 

Bakmadan Geçme