Esnaf: Meral Abla Çabuk Gel !

Bu esnada kadın esnafın eşi Meral Akşener'e bir çağrıda bulundu. Eşinin anlattıklarını destekleyen esnaf 'Sıkıntı üzerine sıkıntı ablacım. Başımıza çabuk gelmeniz lazım' ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul Bayrampaşa’da esnafla bir araya geldi.Dükkan dükkan gezerek vatandaşın esnafın derdini dinleyen Meral Akşener’e bir esnafın çağrısı dikkat çekti.

Bayrampaşa’da bir elbise mağazasına giren Akşener, bir dokundu bin ah işitti. Korona virüs salgını dolayısıyla getirilen yasakların kendilerini perişan ettiğini belirten esnaf; dükkan kirası, ev kirası, stopaj ve vergilerini tam ödemekzorunda olduklarını, kapanmalar nedeniyle büyük gelir kaybı yaşadıklarını
anlattı.

Dertl esnaftan Meral Akşener'e: Başımıza çabuk gelmenz lazım marketlerde yoğunluk yaşanırken küçük işletmelerin kapatılmasının anlamsızolduğunu savunurken zor zamanlar geçirdiklerinin altını çizdi.

Bu esnada kadın esnafın eşi Meral Akşener’e bir çağrıda bulundu. Eşinin anlattıklarını destekleyen esnaf “Sıkıntı üzerine sıkıntı ablacım. Başımıza çabuk gelmeniz lazım” ifadelerini kullandı. Akşener, esnafın bu çıkışına teşekkür ederek karşılık verdi.

Bakmadan Geçme