'Esnaf yerine sermayeye sahip çıkılıyor'

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 'İktidarın çiftçinin Fatiha'sını okuduğunu defalarca burada söyledik. Şimdi, görüyoruz ki aynı durum hâlihazırda kapalı olan ya da paket servisi açılan lokanta, kafe, pastane ve kahvehanelerde geçerli. Şu anda esnaf tükenmiş durumda' dedi.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, “İktidarın çiftçinin Fatiha'sını okuduğunu defalarca burada söyledik. Şimdi, görüyoruz ki aynı durum hâlihazırda kapalı olan ya da paket servisi açılan lokanta, kafe, pastane ve kahvehanelerde geçerli. Şu anda esnaf tükenmiş durumda” dedi.

Meclis Genel Kurulunda konuşan Aydınlık şunları kaydetti:

“İktidarın çiftçinin Fatiha'sını okuduğunu defalarca burada söyledik. Şimdi, görüyoruz ki aynı durum hâlihazırda kapalı olan ya da paket servisi açılan lokanta, kafe, pastane ve kahvehanelerde geçerli. Şu anda esnaf tükenmiş durumda.

Esnafın yerine sadece sermayeye sahip çıkan iktidar temsilcilerine soruyorum: AVM'lerde, uçaklarda, kayak merkezlerinde bulaşmayan bu virüs sadece kahvehanelerde, lokantalarda mı bulaşıyor? Bir an önce bu uygulamadan vazgeçmesini ve tıpkı AVM'lerde, uçak ve otobüs seyahatlerinde yapıldığı gibi HES kodu uygulanmasının işletmelerimiz için de geçerli olmasını esnafımız adına talep ediyorum.”

Bakmadan Geçme