Esnaftan Yozgat Valisine Teşekkür

Yozgat Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Eyüp Coşgun, korona virüs salgınında en büyük sıkıntıyı esnafın yaşadığını söyledi.

Yozgat Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Eyüp Coşgun, Mart ayından bu tarafa mücadele ettiğimiz korona virüs salgınında en büyük sıkıntıyı esnafın yaşadığını söyledi.

Yaşadıkları sıkıntılarda devletin sıcak yüzünün her zaman yanlarında olduğunu kaydeden Coşgun, “Yozgat Valimiz Ziya Polat esnafımızın sesini duydu ve bizim elimizden tuttu. Yaralarımızı sarmak için çalışmalar yaptı” dedi.
Coşgun, bu süreçte bazı esnafların büyük sıkıntılar yaşadığını ve bazılarının ise iş yerlerini kapatmak zorunda kaldığını dile getirdi. Vakaların görülmesi ile birlikte devletin insan sağlığını gözeterek tedbirler aldığını anımsatan Coşgun, “Bu tedbirler kapsamında önce birçok sektörün faaliyetine geçici süre ile ara verildi. Faaliyetlerin durması ile birlikte özellikle küçük esnaf kepenk kapatma noktasına geldi. Bazı esnaflarımız ise maalesef ekonomik sıkıntılardan dolayı iş yerlerini kapatmak zorunda kaldı” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme