Kadın Kooperatifleri AVM'de Satış Yapacak

Bir ay boyunca Mamak, Kalecik, Akyurt, Güdül ve Kızılcahamam kadın kooperatiflerindeki kadınlar tarafından üretilen doğal ürünler ve el emeği çalışmalar satışta olacakb

Başkent’te AK Parti'li belediyelerin ve AK Parti Ankara kadın milletvekillerinin desteğiyle Ankara Kadın Kooperatifleri Birliği’ni kuran kadın kooperatifleri, Next Level AVM’nin ardından ikinci satış alanını Nata Vega AVM’de açtı.

Burada bir ay boyunca Mamak, Kalecik, Akyurt, Güdül ve Kızılcahamam kadın kooperatiflerindeki kadınlar tarafından üretilen doğal ürünler ve el emeği çalışmalar satışta olacak.

Hürriyet Gazetesi'nden Murat Yılmaz'ın haberine  göre kadın kooperatiflerinin ürünlerinin Ankaralılara doğrudan ulaşması için AVM’lerde belli sürelerle satış alanları oluşturulmasına öncülük ettiklerini belirten AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız şunları söyledi

:“Hem belediyelerin hem kadın kooperatiflerinin büyük bir dayanışmasının örneği bu. Kadın Kolları Genel Başkanı’mız Selva Çam’ın öncülüğünde AK Parti'li 4 kadın milletvekili olarak Ankara’da, kadın kooperatifleri üzerine çalışmaya karar verdik. Kadınlarımızla bir araya geldik, beklentilerini, ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırma taleplerini aldık. Ulaşılabilirlik konusunda büyük talep vardı, ürünlerin daha geniş kitlelere doğrudan ulaşması için önemli adımlar attık. Bunu bir dijital altyapıya dökerken insanların rahat ulaşabileceği AVM’lerde de noktalar açılmasına öncülük ettik. Hanımlarımız bir araya gelerek el ele veriyorlar. İmece geleneğini yaşatıyorlar. AVM’lerdeki bu satış yerleri de ürünlerinin sunumu ve tüketiciye ulaşmasında önemli bir adım. İlerleyen süreçte çok daha güzel neticeler alınacak. Ankaralıları doğal, el emeği birbirinden kıymetli ürünleri görmeye davet ediyorum.” 

Bakmadan Geçme