Kurt Kışı Geçirir Ama Yediği Ayazı Unutmaz

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Covid-19 virüsü sebebiyle esnafın yaşadığı problemlere dikkat çekerek, HES Kodu kullanılarak kafeler, lokantalar, kahveler ve restoranların yeniden açılabileceğini söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kurt Kışı Geçirir Ama Yediği Ayazı Unutmaz

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt esnafın kan ağladığını ve bir senedir siftah edemediğinin altını çizerek "tek çözüm HES koduyla esnafın dükkanını açmaktır.” dedi.

Cemal Enginyurt, sosyal medyada yaptığı açıklamada  “Esnaf perişan kafeler, lokantalar, restoranlar, kahveler bir yıldır siftah edemediler evlerine ekmek götüremeyecek haldeler. HES koduyla avmlere girilirken, HES koduyla uçağa binilirken ve parti kongreleri yapılırken esnafımızın içinde bulunduğu kötü durum her geçen gün esnafımızı dahada perişan bir vaziyete sokuyor.” diye konuştu. 

Kurt Kışı Geçirir ama Yediği Ayazı Unutmaz
Enginyurt, hükümete esnafın derdine çare olalım diye seslenerek esnaf bile kalmayacak dedi, ve tek çözümün dükkanları açmak olduğunu şu sözlerle dile getirdi:

“Buradan hükümete sesleniyorum esnafımızın derdine bir çare olalım.  HES koduyla işyerlerini artık açalım yoksa yarın esnaf bile kalmayacak. Hükümeti tekrar uyarıyorum kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Bu milleti 750 lira kira diyerek, onu da vermeyerek kiralarında en az on bin lira olduğunu düşünürsek bu yardım değildir, tek çözüm HES koduyla esnafın dükkanını açmaktır.”
 

Bakmadan Geçme