Kuveyt Türk'ün Esnaf Kart'ı ilgi görüyor

Esnaf Kart, esnaf ve sanatkarınn ihtiyaçlarını esnek şekilde ve uzun vadede finanse etmeleri için tasarlanmış ticari bir kart olarak kullanıma sunuluyor.

Kuveyt Türk’ün “Esnaf Kart” hizmeti ilgi görüyor.

Esnaf Kart, esnaf ve sanatkarınn ihtiyaçlarını esnek şekilde ve uzun vadede finanse etmeleri için tasarlanmış ticari bir kart olarak kullanıma sunuluyor.

Kuveyt Türk’un kurumsal internet sitesinde Esnaf Kart’a ilişkin şu bilgiler yer alıyor:

 

“Avantajları

Alışverişlerde tek çekim avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Harcamalarınızı başvuru sırasında belirleyeceğiniz taksit sayısı (6 aydan 24 aya kadar) ile ödeyebilirsiniz.

Üye iş yerinden bağımsız olarak yurt içinde ve yurt dışında 50 TL ve üzerindeki  tüm (*) harcamalarınızı taksitlendirebilirsiniz.

Gıda, market ve akaryakıt harcamalarına otomatik olarak 4 taksit yapılmaktadır.

Esnaf Kart sahipleri ihtiyaç duyacakları her anda konut yardımı, yol yardımı, seyahat yardımı, concierge hizmetleri gibi birçok konuda Esnaf Kart Asistans Hizmetleri'ni 444 0 123 numaralı telefondan arayarak hizmet alabiliyorlar. Hizmet detayları için tıklayınız.

Taksitlendirme

Esnaf Kart’ınızı basıldığı ay ile birlikte 2 ay boyunca kullanabilirsiniz.

Haziran ayında basılan kartınızı (ister 1 Haziran’da ister 30 Haziran’da basılmış olsun) Temmuz ayının sonuna kadar kullanabilirsiniz. 2 ayın sonunda tek bir hesap özeti oluşturulur.

Esnaf Kart'ınız Ocak ayında basıldıysa yaptığınız harcamalar için proje kesinleştirme tarihi 3 Mart'tır. Bu noktada, ilk taksiti 3 Nisan'a kadar ödemeniz gerekir.

(*) Esnaf Kart ile alkollü içecek satan market ve tekel bayi alışverişlerinde, araç galerileri ve oto servislerinde, kumarhane, şans oyunları ve döviz işlemlerinde, kuyum harcamalarında, mahkeme ve para cezalarında, bağış, kontör, sigorta, vergi ve sigorta ödemelerinde, kablolu ve diğer ödemeli TV hizmetlerinde tek çekim ve taksitli olarak işlem yapılamaz.”

Bakmadan Geçme