Ortak alanlara saygı için zabıtadan müdahale

Samsun'un Çarşamba Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ve Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Çarşamba'da bulunan işlek cadde ve sokaklardaki işyerlerinin kaldırım işgalini önlemek için harekete geçti.

Çarşamba Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ve Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, ilçenin cadde ve sokaklarında bulunan kaldırımları işgal eden esnaflara denetimlerde bulunuldu. Denetimler sonucunda kurallara uymadığı tespit edilen esnafın tabela ve levhaları ekiplerce toplandı.

“Esnafımızın Her Zaman Yanındayız”

İlçede yol ve kaldırım işgaline neden olan, güvelik problemi yaratan tüm kural dışı uygulamalara karşı çalışmaların devam edeceğini söyleyen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte koordineli bir şekilde yürüttüğümüz denetimlerimize ilçemiz genelinde devam ediyoruz. Esnaflarımızdan bu konuda hassasiyet göstermesini ve duyarlı davranıp bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz. Esnafımızın her zaman yanındayız. Ancak konulan kurallar herkesin ana, baba, eşlerinin ve çocuklarının rahatlığı içindir. Ortak alanlara saygı hepimiz için yaşanılır bir Çarşamba demek. Kurallara uyan tüm esnaflarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bakmadan Geçme