Pandemi İnternet Esnafını 2'ye Böldü

Pandemi tedbirleriyle boğuşan esnaf şimdi de eylem tartışması yaşıyor. İnternet kafecileri esnafı İstanbul Kadıköy'de eylem yaptı. Eylemi yanlış bulan Başkan Büyük, 15 Şubat'ta zaten esnafı tutamayız' dedi

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Pandemi İnternet Esnafını 2'ye Böldü

Pardemi tedbirleri nedeniyle kapalı olan internet kafecileri eylemde ikiye ayrıldı.

İstanbul Kadıköy'de internet kafecileri eylem yapıp bildiri okurken İstanbul İnternet Kafeciler Esnaf Odası Başkanı Ümit Büyük "eylemde bizim oda  kurum olarak herhangi bir yerrde olmayacak.Bir esnaf arkadaşlarımız  bu şekilde belirtiyoruz." dedi.

Üyelerine 15 Şubat'ı bekleyin çağrısı yapan Büyük " Biz kimseye gitmeyin demiyoruz Eylemin yanlış olduğunu belirtiyoruz. Eğer ki aksilik çıkarsa zaten bunu esnafız tutamıyacağımızı  belirttik." diye konuştu.

Büyük eylem hakkında şunları konuştu: 

"Doğacak sorumluluk dogacak problem İstanbul internet kafeciler esnaf konusu sorumlu değildir.Bizim dışımızda bir eylemdir.Arkadaşlar bilginiz olsun. Biz kimseye giteyin demiyoruz. Eylemin yanlış olduğunu söylüyorum.Çünkü biz 15 Şubat'ı bekleeceğiz dedik.Eğer ki aksilik çıkarsa zaten bunu esnafız tutamayacağımızı  belirttik. Herhangi bir Hiçbirinde şahsım ve esnafım olarak hiçbir yerinde olmayacağımızı buradan belirtmek istiyorum"

Başkan'a Rağmen EylemYapıldı

Başkanın bu sözlerine karsın İstanbul Kadıköy meydanında yapılan eyleme ise 50'e yakın esnaf katıldı. Eylemde  yapılanbasın açıklamasında ise   "Yeteri kadar fedakarlık yaptığımıza inanıyoruz. Artık bu sevginin karşılığını fedakarlık yaparak göstermesi gereken yetkililerin sesimizi duyma vakti geldi." denildi. 

Bakmadan Geçme