Samsun Ticaret İl Müdürü'nden Adana ESOB'a ziyaret

Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger'i ziyaret etti. Göger, Turpçu'ya 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

 

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, Göger ve Turpçu, esnaf ve sanatkarlarımızın genel durumu, pandeminin etkileri ve genel konular üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Göger, Samsun Ticaret İl Müdürlüğü görevine atanan Turpçu’ya yeni görevinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Kürşat Turpçu’yla geçmişe dayalı bir dostluklarının bulunduğunu hatırlatan Niyazi Göger, “Kendisi liyakat sahibi, değerli bir bürokratımız. Bugüne kadar görev yaptığı illerde başta esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik olmak üzere başarılı çalışmaların altına imza attı. İnanıyorum ki Samsun Ticaret İl Müdürü olarak da kalıcı ve güzel hizmetleri hayata geçirecektir. Kendisine yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Turpçu da samimi temennileri ve misafirperverliği için Göger’e teşekkür etti. Niyazi Göger’in bilgisi, birikimi ve donanımı ile Adana için, esnaf ve sanatkarlar için büyük bir şans olduğunu dile getiren Kürşat Turpçu, “Niyazi Göger Bey’in göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları yakinen takip ediyor ve takdir ediyoruz. Kısa zamanda esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik çok değerli çalışmaları hayata geçirdi. Kendisini kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme