Sarıgül: 'Biz Sağın Ya Da Solun Bekçisi Değiliz'

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Lideri Mustafa Sarıgül, 20 Aralıkta kuracağı partisine ramak kala Biz Sağın Ya Da Solun Bekçisi Değiliz” dedi.  Soruyorlar sağda mısınız? solda mısınız? Neredesiniz. Biz sağın ya da solun bekçisi değiliz. ^TDH herkesi bağrına basan demokratik bir kitle partisidir. Biz Ankara'ya büyük bir vatan sofrası kurmaya gidiyoruz” diye konuştu.

Trakya Dubai Olacak

Tekirdağ'da bir otelde parti kurucuları ve il başkanları ile Genişletilmiş Trakya Bölge Toplantısı Tekirdağ’da gerçekleştiren  Mustafa Sarıgül  konuşmasına ‘Çözüm Ankara'nın siyaset koridorlarında değil, Anadolu'da ve Trakya'dadır” diye başladı. Sarıgül şöyle konuştu: “Trakya Balkanların Dubai'si olacak. Bölgeyi alışveriş turizmi ile kalkındıracağız. Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'nde ticaret merkezleri kurulacak. 12 Balkan Ülkesinde yaşayan 150 milyon kişi Trakya'ya gelecek. Buralarda yapılacak oteller bölgeye alışveriş turizminin cenneti olacak.Ülkemizde ne yazık ki insanların yüzü gülmüyor. Ne yazık ki mutsuzluk ve huzursuzluk hat safhada. Onu düzeltecek olan biziz. Artık hangi düğmelere basacağımızı biliyoruz. Bundan sonra ülkemizin ışıklarını Türkiye Değişim Hareketi yakacak.”

Yakın Işıkları

“Çok yakın bir zamanda diyeceksiniz ki ışıkları yakın. Soracaklar size niye yakalım diye. Siz diyeceksiniz ki Ankara’da gerçekleri görmeyenler var” diyen Sarıgül konuşmasına konuşmasına şöyle devam etti: “Bugüne kadar hareketimiz, aylardır, yıllardır, dağda, taşta, köyde, kentte, ülkemizin her noktasında bereket, bereket, bereket dedik. Dün ‘Hareket’ idik. 20 Aralık 2020'de bereket olacağız.  Başarı, bizde, kalbimizde, elimizde, ayağımızda, beynimizde. Artık Ankara'dakiler bilmelidir ki meydanların boş olmadığını herkes bilecek. Değişim geliyor. Trakya'mızdan bütün ülkemize ilan ediyoruz. Ergeç iktidar olacağız ama asla çok geç değil. Milletin iktidarı, sizin hükümetiniz olacağız. Ülkemizde maalesef siyaset kurumu uzlaşma özelliğini kaybetti. Ortak akıl yok oldu. Türkiye Değişim Hareketi önce siyasetin dilini, işleyişini, yapılışını biz değiştireceğiz. Eski siyaset geride kaldı. Ezberleri biz bozacağız.”

Bakmadan Geçme