THY, tatil paketi pazarına giriyor

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu Türk Hava Yolları (THY) yurtiçi ve yurt dışında oluşturduğu yolcu memnuniyeti ve deneyimini tatil paketi pazarında da yolcularıyla buluşturacak.

THY, ERKA Grubu işbirliğiyle tatil paketleri, uçak bileti, konaklama, transfer, araç kiralama, sigorta gibi tatil ihtiyaçlarını 'Turkish Holidays' çatısı altında topladı.

'Yepyeni ve kişiselleştirilmiş bir tatil deneyimi' mottosuyla hayata geçen Turkish Airlines Holidays tüm seyahat planlarını dijital ortamda yapma ve tatilin her adımını kişiselleştirebilme imkanı sunacak.

THY'nin uçtuğu 300'den fazla destinasyon ve dünyanın dört bir yanından anlaşmalı 550 binden fazla tesisin ziyaretçilerin seçimine sunulduğu platformla seyahat planlama süreci hızlı şekilde gerçekleştirilebilecek.

Tatil planlarında bir değişiklik olması durumunda ise tüm paket tatiller için 30 güne kadar koşulsuz iptal ve tüm ücretin iade garantisi sağlanacak.

MİL KAZANMA İMKANI

Tatil paketi kapsamında THY'nin özel yolcu programı olan Miles&Smiles üyelerine, uçuş miline ek olarak tatil paketinde geçerli , otel, transfer ve araç kiralama gibi ek hizmetlerden de mil kazanma olanağı sağlayacak.

KISA SÜREDE YURTDIŞINA AÇILACAĞIZ

'Turkish Holidays' tanıtım toplantısında konuşan THY Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, uzun yıllardır üzerinde çalıştıkları bu platformla, dijitalleşen dünyada yolcuların tatile süreçlerinin sadece ulaşım kısmını değil tüm süreçlere ulaşabileceğini söyledi. Türkiye'nin dünyanın en çok ziyaret edilen ülkeler arasında ilk 10'da yer aldığını ve bunu el birliğiyle üst sıralara çıkartacaklarını ifade eden Olmuştur " Turkish Airlines Holidays markamız Türkiye çıkış ve iç hatta hizmet vermeye başladı. Ülke turizminin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla markamızı kısa sürede yurtdışı pazarda ve İstanbul'u transit olarak kullanan yolcularımızın da hizmet sunmak ve global çapta önemli bir tatil paketi oyuncusu haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

TURİZME YENİ BİR SOLUK GETİRMEK İSTİYORUZ

ERKA Grubu CEO'su Serhat Kahraman ise turizme yeni bir soluk getirmek istediklerinin vurgulayarak Turkish Airlines Holidays ile Türkiye'ye yurtdışından daha fazla turist getirmenin yanı sıra yurtdışı ülkeler arasında tatil paketleri sunarak ülke turizminin gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Türkiye'de lansmanını müteakip, yurt dışı pazarlara açılım ve global büyüme ile yurtdışından gelen turist çeşitliliğini artıracağımıza ve ülkemizde turizm sezonunu uzatacağımıza inanıyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme