TORKU: 1 İken 4 Fabrikamız Oldu

İstanbul Sanayi Odası'nın Türkiye'nin ilk 500 kuruluşu listesinde yer alan Konya Şeker'e bağlı  Türkiye'nin önemli gıda üreticisi Torku, firari FETÖ'cülerin sosyal medyada başlattığı 'şirket batıyor' iddialarına  yine sosyal medyadanyanıt verdi.

Torku  tarafından yapılan açıklamada, "Ne bir hat durdu ne de bir kişi işinden oldu. Sadece İSO 500'de 1 fabrikamız varken şimdi 4 fabrikamız oldu" denildi.

Kampanya Tutmadı

FETÖ üyelerinin sosyal medyadan başlattığı iftirayı 'İSO 500' listesiyle çürüten Torku'nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:Türkiye'nin aydınlık geleceğine kastı olan, bugün varlığını sadece Amerika'dan sosyal medyada sürdürebilen hain FETÖ elebaşları tarafından yürütülen karalama kampanyaları karşısında uluslararası platformlarda da hukuki haklarımızı kullanacağımızı kamuoyu ile paylaşmak isteriz"Siz değerli Torku tüketicilerinin bize olan güvenini sarsmaya yönelik kasıtlı olarak çıkarılan asparagas haberlerin sonuncusu Torku'nun iflas açıklayacağına dair yapılan sistematik yayınlardır. Ne bir hat durdu ne de bir kişi işinden oldu. Sadece İSO 500'de 1 fabrikamız varken şimdi 4 fabrikamız oldu. Bir kısım ısrarla çiftçinin 45 tesisi ve Torku gibi marka olmasını hazmedemiyor. Tüketicilerimizden ricamız dedikodulara pirim vermeyiniz"

Resmi Twitter'da görüntüle
 

Bakmadan Geçme