Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Esnafa Peş Peşe Aşı Çağrısı
guvencenEditör

Esnafa Peş Peşe Aşı Çağrısı

Esnaf ve sanatkara aşı sürecinin hızlanması için aşı genelgesi hazırlayan TESK'i destekleyecek adımlar Ankara Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İsa Güvenden geldi.

Ülke genelinde salgının kontrol altında alınması için Sağlık Bakanlığın'ın aşı çalışmaları hızlandırmaya devam ederken esnaf ve sanatkarı olası kapanmanın önüne geçmek için aşı sürecine ilişkin açıklamaya gelmeye devam ediyor.

Ülke genelinde 2 milyonu aşkın esnaf ve sanatkârın çatı kuruluşu olan ve Esnaf ve Sanatkara aşı sürecinin hızlanması sağlayacak krtik adımlardan birini

atan TESK'i destekleyecek önemli çağrılar biri  Ankara Kahveciler Ankara Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İsa Güven'den geldi.

Koronavirüs pandemisinde vaka sayıları giderek yükselirken Ankara Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, yurttaşlara aşı çağrısı yaptı.

 İsa Güven yaptığı açıklamada ; " Ankara Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, yurttaşlara aşı çağrısı yaptı. Güven, “Aşı yaptırmayanlar otobüslere, uçaklara, esnafa, AVM’lere alınmasın. Sakın sakın bir daha kapanma gözden geçmesin. Kapama demek, küçük esnaf ve sanatkarın intiharı demektir” dedi.

Ahi Enstitisü pandemi sürecinde vaka sayılarının artmasıyla birlikte esnaf ve sanatkarın daha fazla zarar görmemesi için aşı çağrısında bulunda ilk kuruluş olmuştu.

Detaylar Haberimizde...

Yeni Videolar