Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
TAHAP Başkanından Bomba Açıklamalar
guvencenEditör

TAHAP Başkanından Bomba Açıklamalar

Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu TAHAP Genel Başkanı Mustafa Sarıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun suçlyamalarına genel yayın yönetmenimiz Fehmi Çalmuk'un sunduğu Politik Adam programında teker teker cevap verdi. Sarıoğlu, programda CHP'nin TAHAP'a yönelik muhalefetinin altında 'Esas rahatsızlıklarının sebebi, tarımın bileşenlerini sokağa dökmeye engel olduğumuz içindir' İşte sektörde bomba etkisi oluşturacak programdaki ifadeler esnafhabertv.com farkıyla izleyicilerimizin beğenisine sunuyoruz.

M-İzleyicilerimiz soruyor, çok kısaca, diyorlar ki, pandemi çıktı, savaş çıktı, Ukrayna –Rusya çıktı, Türkiye’nin yetiştirdiği tarımsal ürünler Türkiye’ye yetmeyecek, Türkiye’de ciddi bir kıtlık var, millet aç kalacak.

MUSTAFA SARIOĞLU: Bakın net bir şey söyleyeyim. Allah’ın izniyle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, aziz Türk milletimiz bu coğrafyada yaşayan kimse aç kalmaz. Çünkü bu ülkenin tarımının, milletimizin evlatları var, TAHAP gönül hareketi var. Üretin, dağlar gibi arkanızda biz varız diyen Sayın Cumhurbaşkanımız, ben bunu canlı yaşayan bir insanım, o kumpastan kırgın olmam lazım, biz belge ve bilgiyle, biz bu bilgi belgeleri milli çizgideki tüm partilerle paylaşırız, tarımdaki çözümleri de paylaşırız, kıtlık çok amiyane bir tabir.

M-Valla yüreğimize su serptin, 

MUSTAFA SARIOĞLU: Son sözüm şu, hiç kimse şundan korkmasın, bu milletin özü olan imece kültürü ile TAHAP hareketi, Allah’ın izniyle, ülkemizin en ücra köşesindeki insanlarımızla bir somununu paylaşacak karaktere, asalete, şerefe ve haysiyete sahiptir.

Yeni Videolar