Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Tokat  Esnafı , Ahmet Hamdi Aydoğan Dedi
guvencenEditör

Tokat Esnafı , Ahmet Hamdi Aydoğan Dedi

Tokat Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda Ahmet Hamdi Aydoğan yeniden Tokat Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Oldu.

S.S. Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurulu dün Tokat Gaziosmanpaşa Stadı’nda yapıldı. Başkan Ahmet Hamdi Aydoğan yeni dönem için adaylığını devam ettirdi ve tek liste ile yeniden güven oyu aldı.

3 bin 200 esnaftağı olan S.S. Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu için Tokat Gaziosmanpaşa Stadı ev sahipliği yaptı. Üyelerin stada girişlerinde Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. İl Sağlık Müdürlüğünün Covid 19 pandemisi için aşı çadırı kurulmuştu. Dileyen esnaflar aşılarını burada oldular. Stat içinde çim üzerine görkemli bir stant kuruldu, provizyon ekran ile görsel yansıtıldı.

 Protokolde Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Ak Parti, CHP, MHP, İyi Parti, Saadet Partisi Yöneticileri, Halk Bankası Müdürü, sivil toplum kuruluşlarının ve sivil inisiyatiflerin başkanları, yöneticilerini yerlerini aldılar.

  Başkan Ahmet Hamdi Aydoğan açılışı yaptı, Hükümet Komiserleri tespiti ile çoğunluk sağlandığını belirtti ve Divan için verilen listeyi okudu. Divan Başkanlığına 9. Bölge Birlik Başkanı Vedat Canberk, 2. Başkanlığa 9. Bölge Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Emin Yonar, Katip Üyeliklere 9. Bölge Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Abur ile TESOB Başkanı Fehmi Çankaya seçildiler.

 

Yeni Videolar