Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Türkiye'den Önce Kebapçı, Pideci, Dönerci, Pastacı AB'ye Girdi
guvencenEditör

Türkiye'den Önce Kebapçı, Pideci, Dönerci, Pastacı AB'ye Girdi

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice Kebapçı , Pideci , Dönerci ve Pastacı esnafını Türkiye'den önce AB'ye girmesinin önünü açtı. Projeyle birlikte sertifika , istihdam ve eğitim alma fırsatı yakalayan esnaf projenin hayata geçirilmesiyle rahat bir nefes alacak.

Gıda sektöründe VOC-TEST merkezi kurulması projesi birçok meslek dalında istihdam fırsatı sağlarken  AB ve hükümet tarafından desteklenen VOC-TEST III Hibe Programına ilişkin önemli katılımcılar önemli açıklamalarda bulundu.

 Etkinlikte konuşan  Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel BaşkanıAykut Yenice , VOC-TEST Merkezi kurulmasına ilişkin " Bir merkez kuruluyor , nerede bu merkez kağıtta olmamalı , afişte olmamalı hayatın merkezinde olmalı . Dersimize çalıştık . İlk defa bir proje komisyona inmeden kabul edildi " dedi.

Türkiye ile Avrupa Birliği Arasındaki Mali İşbirliği kapsamında Geliştirilen Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA-Instrument for Pre Accession)'nın İstihdam , Eğitimi de kapsayan proje pandemi döneminde sıkıntı yaşayan esnafa rahat bir nefes aldıracak.

Projenin açılışına Ankara Hamburger Pizza ve Piknik İşlt. Odası Başkanı Mustafa Kesinbaşoğlu , Ankara Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İsa Güven'inde olduğu isimler yer aldı. 

DETAYLAR VİDEOMUZDA...

Yeni Videolar