Ya Bir Bulacaklar Ya bir Yol Açacaklar

Güzellik sektörü İstanbul'da zirvede buluşuyor. Sektör temsilcileri durum değerlendirmesi ve yeni yol haritası çıkaracak.


Önce pandemi sonra ekonomik kriz ile boğuşan güzellik sektörü Danıştay kararından sonra topyekun bir seferberlik içine girdi. Sektör  Sağlık Bakanlığı nezninde olumlar yapılan görüşmelerden olumlu geri dönüşler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yayınlanacak mevzuat değişikliği öncesi  değerlendirme toplantısı için İstanbul’da buluşuyor.


İstanbul Zirvesi 3 Nisan 2022 pazargünü yapılacak.  Katılımcıların hepsi sivil toplum örgütü… Uluslararası Güzellik Uzmanları Federasyonu öncülüğünde yapılacak  zirveye meslek örgütü olarak  başkanlığını Ayşe Aydın’ın yaptığı İstanbul Güzellik Uzmanları ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın katılması bekleniyor. 

KİMLER KATILIYOR ? 
Akdeniz Güzellik Uzmanları Derneği, Nevşehir Güzellik Uzmanları Eğitim Derneği, Tokat Güzellik Uzmanları Derneği, Uluslararası Güzellik Uzmanları Federasyonu, Tüm Güzellik Uzmanları Güzellik Salonu İşletmecileri Ve Eğitimcileri Derneği. Adana Güzellik Uzmanları Eğitim Ve Dayanışma Derneği, Çorum Güzellik Uzmanları Derneği, Mersin Güzellik Uzmanları Eğitim Derneği, Gaziantep Güzellik Uzmanları Derneği, Kırklareli Uzman Eğitim Derneği ve GÜZMAK
 

   

Bakmadan Geçme