Açılan her işyeri ekonomiye güç verir

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, açılan her işyerinin, ülke ve kent ekonomisinin büyümesine önemli katkılarının olduğunu söyledi.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, işletmeciliğini Taner Yıldırım’ın üslendiği, Gazipaşa bulvarında Adanalılara hizmet verecek TANERYLDRM erkek kuaförünün açılışını gerçekleştirdi.

Pandemi önlemleri kapsamında kısıtlı bir katılımcıyla gerçekleştirilen, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü’nün de hazır bulunduğu açılışta konuşan Başkanımız Niyazi Göger, TANERYLDRM erkek kuaförünün, işletme sahiplerine ve Adana’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılan her yeni işletmenin güçlü ekonomi için atılan bir adım olduğuna işaret eden Göger, “Pandemi nedeniyle zor günlerden geçtiğimiz şu dönemde kentimize böylesine güzel bir işletme kazandırdığı için Taner Yıldırım kardeşimi tebrik ediyorum. Bugün burada sadece bir erkek kuaförünün açılışını gerçekleştirmiyoruz, aynı zamanda vatandaşlarımıza istihdam sağlayacak, ülke ve kent ekonomisine katkı sunacak bir işletmenin açılışını yapmış olmanın da gururunu yaşıyoruz” dedi.

Konuşmasında pandemi nedeniyle maske, mesafe ve hijyen konusunda da uyarılarda bulunan Başkan Niyazi Göger, “Pandemi dönemi başlarında salgının yayılımının önlenmesi için berber esnafımızın da aralarında bulunduğu bir çok sektörde işyerleri geçici süreliğine kapatılmıştı. Çok şükür ki o günleri geride bıraktık. İnanıyorum ki tedbirlere hassasiyetle riayet edersek yakın zamanda virüs salgınından kurtulur, normal yaşantımıza dönebiliriz. Bu nedenle başta hijyen konusunun öne çıktığı sektörler olmak üzere tüm esnaf ve sanatkarlarımızdan maske, mesafe ve hijyen konusunda duyarlı davranmalarını, kurallara azami ölçüde riayet etmelerini istiyorum” diye konuştu.

Açıklamalarının ardından TANERYLDRM erkek kuaförünün açılışını gerçekleştiren Niyazi Göger, işletmeyi gezerek Taner Yıldırım’dan sundukları hizmetler hakkında bilgi aldı.

Açılış sonrası berber koltuğuna oturarak sakal traşı olan  Göger TANERYLDRM erkek kuaförüne ilk siftahı atarken, işletmeci Taner Yıldırım’a hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

Bakmadan Geçme