• Haberler
  • Ticaret
  • Afyonkarahisar'da Birlik ve Beraberlik Aşure Etkinliği

Afyonkarahisar'da Birlik ve Beraberlik Aşure Etkinliği

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün, Hacı Bektaş-i Veli Kültür Derneği Başkanı Mustafa Güllü'nün daveti üzerine düzenlenen Aşure Lokma ikramına katıldı.

Cemevinde gerçekleşen etkinliğe; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Aslan, ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Suat Uygur, Giyim Eşyası İmalatçıları Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük ile İhsaniye Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mevlüt Küçük katıldı.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Çok sayıda Alevi ve Sünni vatandaşın katıldığı davette, birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı. Etkinlikte, toplumu bölerek ve parçalayarak bir yere varılamayacağı, nifak sokanlara ve fesatlık yapanlara karşı birlik olunması gerektiği mesajı verildi.

Cengiz Üstün, davetlerinden dolayı Hacı Bektaşi Veli Dernek Başkanı Mustafa Güllü'ye teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin toplumda birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirtti.

Bakmadan Geçme