Akgül Ameliyat Oldu...Geçmiş Olsun Başkan !

Kısa adı TESKOMB olan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet. Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Genel Başkanı Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül ameliyat oldu. Esnafhabertv.com ailesi olarak kendisine geçmiş olsun der, yüce Allah'tan acil şifalar dileriz.

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet. Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Genel Başkanı  Abdülkadir Akgül ameliyat oldu. Haberi danışmanın sosyal medya hezabından paylaştı.  Açıklama şu şekilde:

"AK Parti Yozgat Milletvekilimiz, TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdulkadir Akgül Beyefendi toplardamarında oluşan bir sorun nedeniyle hastaneye muayeneye gitmiş olup, uzman doktorların kararıyla bugün Ankara'da özel bir hastanede ani bir operasyon geçirmiştir.

Sayın Milletvekilimizin ameliyatı başarıyla gerçekleştirilmiş olup, şuanda evinde istirahat etmektedir ve sağlık durumu iyidir.

Sayın Milletvekilimiz doktor tavsiyesiyle bu haftasonu evinde dinlenmekte ve bu sebepten ötürü telefonlara çok fazla bakamamaktadır.

Arayan, soran ve şifa dileklerini ileten tüm hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim Kıymetli Vekilimize ve tüm hastalarımıza Şafi ismi şerifiyle Şifa ihsan eylesin."

Bakmadan Geçme