' Allahtan Korkmuyor musunuz? '

Ankara Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, Mersin Tarsus'ta kahvecilik yapan meslektaşı Orhan Erten'in intihar haberi sonrası isyan etti. İsa Güven sosyal medya aracılığıyla açıklamada bulundu.

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanına ve parti başkanlarına seslenen Ankara Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı İsa Güven,  11 aydır evine ekmek götüremeyen esnafın perişan vaziyette olduğunu, her geçen gün intihar eden esnafın sayısının arttığını ve bunlardan en yenisinin ise Orhan Erten olduğunu belirtti.

Güvenin açıklaması şöyle: “Tüm siyasi parti genel başkanlarına ve Sayın cumhurbaşkanına seslenmek istiyorum ne yapmak istiyorsunuz bir türlü anlam veremiyorum 11 aydır evine ekmek parası götüremeyen Kahveci ve küçük esnaf ve sanatkâr perişan vaziyette iken her gün bir intiharla karşı karşıya kalıyoruz değerli meslektaşım Orhan Erten Tarsus İnköy de kahvecilik yapmaktaydı ne yazık ki 42 yaşında 4 kız çocuğu bir de eşini bırakarak hayata gözyaşlarını yumdu intihar ettidaha ne zaman duyacaksınız sesimizi Yeter artık Allah'tan korkun Allah'tan korkmuyorsunuz Allah korkusu yok mu duyun sesimizi yeter artık.” dedi.
 

Bakmadan Geçme