Alo TŞOF Genel Başkan Değişti

TŞOF web sitesinde 'şoför esnafının vazgeçilmez başkanı' diye takdim edilen halen Fevzi Apaydın Genel Başkan olarak görülüyor.

 Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu web sitesi www.tsof.org'da halen genel başkan değişmedi. Mehmet Yiğiner'in büyük farkla  genel kurulda seçimi kazanmasına rağmen bu gün haber yayına hazırlana kadar web sitesinde genel başkan Fevzi Apaydın görünüyor.

Apaydın, için "şoför esnafının vazgeçilmez başkanı" deniyor

Web sitesinde Fevzi Apaydın için şunlar belirtiliyor:

"Hizmet alanını genişletmek arzusu ile 1993 yılında yapılan Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı seçimlerinde Başkan seçildi. Aynı yıl Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nun seçimlerinde Derviş Günday’ın listesinden Yönetim kuruluna seçilen Apaydın, 9 Şubat 2006 yılında Federasyon Başkan vekilliğine, 6 Eylül 2007 yılında ise Yönetim Kurulu Üyelerinin Oy Birliği ile Federasyon Başkanlığına getirildi. Federasyon Başkanı olduktan sonra yasa gereği Birlik Başkanlık görevini bıraktı.

   1 Haziran 2010 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Kurulu seçimlerinde yeniden Başkan olarak seçilmiştir. 2014 yılında gerçekleşen Olağan Genel Kurulda tek aday olarak giren Apaydın, şoför esnafının vazgeçilmez başkanı olmuştur."

17 yıllık Vazgeçilmezlik Bitti

4 bin 27 kişinin oy kullandığı seçimde TŞOF’un yeni başkanı 2 bin 421 oy alan Mehmet Yiğiner oldu. Fevzi Apaydın ise bin 532 oyda kaldı. Yiğiner 17 yıllık  Apyadın'ın  vazgeçilmezliğine son verdi.

Bakmadan Geçme