Ankara Kahveciler Odası: Bu 5'inci intiharımız!

Ankara Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, İzmir'de intihar eden kahvehane işletmecisi Nuri Çengeloğlu'nu hatırlatarak, 'Bir yıldır evimize ekmek parası götüremiyoruz. Biz 'bunalımdayız' dedikçe, ne hikmetse bizim kahvehanelerimizi açmıyorsunuz. Bu vaka sadece kahvecilerden bulaşmıyor. Bu beşinci intiharımız' açıklaması yaptı.

 

Ankara Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, İzmir’de "Dayanacak gücüm kalmadı" notu bırakarak intihar eden kahvehane işletmecisi Nuri Çengeloğlu'nu hatırlatarak yetkililere tepkisini dile getirdi.

Güven şu ifadeleri kullandı:

“Dün olağanüstü bir sonuçla karşı karşıya geldik. Bir yıldır açılmayan kahveci esnafımız işleri nedeniyle olağanüstü bunaldı. İzmir'de 30 yıldır kahvecilik yapan Nuri Çengeloğlu intihar ederek hayatına son verdi. Tüm teşkilatımızın başı sağ olsun. Olağanüstü bunalımdayız.

'BU BEŞİNCİ İNTİHARIMIZ'

Buradan tüm siyasi parti genel başkanlarına ve Sayın Cumhurbaşkanı'na sesleniyorum, bir yıldır evimize ekmek parası götüremiyoruz. Biz ‘Bunalımdayız’ dedikçe, ne hikmetse bizim kahvehanelerimizi açmıyorsunuz. Bu vaka sadece kahvecilerden bulaşmıyor. Bu beşinci intiharımız. Bizim kahvehanelerimizi açın evimize ekmek parası götürelim. Kahvehanelerimiz açık ama tavla, okey oyunları oynanmadığı müddetçe müşteri gelmiyor. Yazıktır, günahtır. Bıçak kemiğe dayandı.”

 

 

Bakmadan Geçme