Ankaralı Dolmuşçular Ayakta

Ankara Minibüsçüler Odası  Başkanı Murat Yılmazer ve yönetim kurulu üyeleri pandemi döneminde Minibüsçülerin artan maliyetlerini çözmek yerine istifa haberleri ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Minibüsçüler Facebook sayfalarından verdiği tepkilerde  Eski Minibüsçüler  Esnaf Odası Başkanı Hacı Bekir Gani adaletli düzenin adaletsizliği çözmek üzerine olan yolun yeni başkan Yılmazer’in  sürecinde büyük yara aldığı ifadelerini kullandı.

Son dönemde Minibüsçüler Esnaf odasında yaşanan gelişmeler 3 yıl içerisinde 3 seçime giden odaya Esnaf odasında neler oluyor soruları yöneltmeye devam ediyor. Minibüsçüler  Esnaf Odası üyelerinin Başkan’dan beklentisi;

İlkeli Dürüst Adil Bir Yönetim

-Sen Ben Yok Biz Varız

-Geleceğe Sahip Çık

-Geleceğiniz İçin Şimdi Değişim Zamanı

Sloganların Başkan tarafından yerine getirilmediğini savunan  Minibüsçüler Esnaf Odası üyeleri sayın Başkan tarafından yapılacak açıklamayı bekliyor.       

İşte tepkilerden bazıları:

TC Ismail Gürsoy: Başkan bence mücadele etmek gerek Ace bi karar vermiş sin hakkında hayırlısı olsun Güven Kaynamazoğlu O işler o sözler yalan oldu şimdi şeçime kadar kese doldurma zamanı geldi rabbim islah etsin bu topragın altıda var bunu bilsin o koltukta otaran yada oturmak isteyen herkez Naki Şar Değerli arkadaşlar bende ne yazıkki Mutat Yılmazer e deşsek verdim onun kazanması için imza verdim çalıştım bugün Ayrancı durağı olarak odaya gittik 10 yıldır talebimiz olan İNCEK KIZILAY hattını Dikmen durağına vermişler tepkimiz için odaya gittik Başkan vekili geldi alınan kararlardan haberinin olmadığını ve böyle kararları başkanın aldığını söyledi ve bizler kimi seçtiğimizi bilmeden şok olduk bunlarmı bizi yönetecek Tam 40 yıldır minübüscüyüm aldığım karardan verdiğim desteksen dolayı üzüntü duydum hepmi rantiyeciler yönetecek bizi Serkan’ın almış olduğu istifa kararından dolayı kutluyorum aynı davranışı şahabettinden bekliyorum.

Mesut Demir :Mevcut yönetim birdahaki seçime ne vaatle yada ne yüzle girecek merak ettiğin konu bu yaw hic bir tane durak başkanlarına bilgi verilmeden UKM toplantısına gidilir mi beeh bu nasil bir anlayış bu nasil bir yönetim mahkeme yolu acıktır derlerse şaşırmayın bu basiretsizliktir.

Atıf Er :Bir yönetimde yanlış varsa ve baskan sende orda onlara yapamak istedikleri haksızlıklara göz yumuyorsan orda olmanın sana getirecegi eksinin farkına vardıysan en güzel kararı vermişsin demektir hakkında hayırlısı olsun . Şevket Sakarya Arkadaşlar ben bir şey demiyorum sadece yazıklar olsun o isdifa eden arkadaşlarım bizleri düşünerek yönetime gelmemiş şade kendi düşündükleri için yönetime gelmişler eğer bizleri düşünselerdi kelesi kopardı yine bırakmazlardı demeki bu arkadaşlara güvenemiyeceiz salık olsun herkes kendi yerini kendisi hazırlarmış Başkan boşver yolun açık olsun daima doru bildin işin üzerinde yürü yılardır kanımızı emdiler yeter artık.

Mustafa Bilgen : İncek hattı inceğin kahrını çekenlerindir.Siz kimsiniz   peşkeş çekeceksiniz keser döner sap döner birgün gelir seçimde hesap döner.

Faruk Erdoğan : SEN DOĞRU YOLDA YÜRÜ GÜZELİM ALLAH HAKLININ YANINDADIR.

                                             

Bakmadan Geçme