Ankaralı Berberler Sezayi Kara ile Yola Devam Ediyor

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerine üyelerin yarısı gelmedi. 2996  üyesi olmasına karşı seçimlere 1334 kişi katıldı. Salon içindeki güvenlik görevlileri dikkat çekti.

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına yeniden Sezayi Kara Seçildi.

Beşevler Milli Eğitim Şura salonunda düzenlenen 23.Olağan Genel Kurulunda  mevcut başkan Sezai Kara ve Davut Akyüz'ün yarıştı. Delegelerin yarısına yakını seçimlere iştirak etmemesi dikkat çekti.

Oda'nın 2996  üyesi olmasına karşı seçimlere 1334 kişi katıldı. Oylamada 1318 oy geçirli sayılırken 18 oy da geçersiz sayıldı.

Yapılan seçimlerde üst çatı kuruluş yönetimi tarafından da desklenen Davut Akyüüz 369 oy alırken Sezayi Kara seçimleri 949 oy alarak kazandı. 

Kara  teşekkür konuşmasında"biz sorumlulugumuzu ve görevimizi biliyoruz.Bize dört yıl daha görev verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 

Bir çok üyenin uzun kuyruklar oluşturarak kapırda bekledi seçimlerde en çok dikkat çeken görüntülerden biride solanda bulunan güvernlik görevlilerin fazlalığıydı.

esnafhabertv.com ailesi olarak  seçimleri kazanan Seyai Kara ve yönetim kuruluu üyelerini tebrik  ediyor, başırılar diliyoruz.

 

Bakmadan Geçme