ANKESOB Başkanlık Koltuğuna Kim Oturdu ?

ANKESOB Başkanlık görevini TŞOF Başkanı seçildikten sonra başkanvekili Hüseyin Ar'a devreden Mehmet Yiğiner, makam koltuğunu kaptırdı kaptırmasına da bir de keyifli bir poz verdi.

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’i tarihi taş binasında ağırladı.Öyle ağırlama ki  Melih Gökçek'i makam koltuğuna oturttu.ANKESOB Başkanlık Koltuğuna Kim Oturdu ?

Ziyaret sırasında, uzun yıllar belediyeye hizmet etmiş olan Gökçek'e, ANKESOB'un faaliyetleri hakkında bilgi verildi ve binanın restorasyon süreci gösterildi.ANKESOB Başkanlık Koltuğuna Kim Oturdu ?

Tarihi Binanın Restorasyonuna Gökçek'ten Büyük Destek

ANKESOB yetkilileri, Melih Gökçek’e, tarihi taş binanın birliğe kazandırılması ve restorasyon sürecindeki destekleri için teşekkürlerini iletti. Ziyarette, Gökçek’e binanın yenilenmiş hali gösterilerek, birliğin çalışmaları ve birimleri hakkında kapsamlı bilgi sunuldu.

"Desteklerinizden Dolayı Minnettarız"

ANKESOB Başkanlık Koltuğuna Kim Oturdu ?

Ziyaret sırasında ANKESOB yetkilileri, Gökçek’e hitaben şunları söyledi: “Tarihi Taş Binamızın restorasyon ve tadilat çalışmalarına verdiğiniz destekler için müteşekkiriz. Birliğimizin faaliyetlerini sürdürebileceği böyle önemli bir yapıyı kazandırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.”

Ziyaret, Melih Gökçek'in nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür edilerek sonlandırıldı.ANKESOB Başkanlık Koltuğuna Kim Oturdu ?

 

Bakmadan Geçme