ANKESOB Tatil Zirvesi Topluyor

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB), uzun süredir tartışılan berberler, kuaförler, güzellik salonları ve manikürcüleri ilgilendiren tatil konusunu masaya yatırmak için bir zirve düzenleyecek

. ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar, süreci başından beri takip ettiklerini belirterek, federasyon başta olmak üzere meslek odalarını ve Ankara’nın ilçelerindeki esnaf ve sanatkarların bağlı oldukları karma oda başkanlarını toplantıya davet edeceklerini açıkladı.

Hüseyin Ar, mesleklerini Ticaret Odalarına bağlı olarak sürdüren esnaflar ile Esnaf Odalarına bağlı olarak çalışanlar arasında haksız bir rekabetin oluştuğunu dile getirdi. Bu durumun çözümlenmesi konusunda yapılması gerekenlerin ve önerilerin tartışılacağı toplantının, Ticaret Bakanlığı'ndaki çalışmalar nedeniyle geciktiğini belirtti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odalarının birlik ve bütünlüklerini koruduğu müddetçe her sorunun üstesinden gelebileceğini vurgulayan Hüseyin Ar, ANKESOB olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade etti.

Toplantıya, ANKESOB’a bağlı Ankara Berberler Esnaf Odası, Ankara Kuaförler, Güzellik Salonu ve Manikürcüler Esnaf Odası, Beypazarı Berberler Esnaf Odası, Polatlı Berberler Esnaf Odası ile Ankara’nın birçok ilçesinde mesleğini sürdüren esnaf ve sanatkarların bağlı olduğu karma oda başkanlarının davet edileceği açıklandı. Ayrıca, Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyon Başkanı Bayram Karataş’ın da toplantıya davet edileceği belirtildi.

Bakmadan Geçme