Büyük Türk Milletine Kür Şad Hatırlatması

Fehmi Çalmuk, Kür Şad ismi üzerinden yürütülen sinsi bir kampanyaya dikkat çekti.

www.polotikadam.com genelyayın yönetmeni Fehmi Çalmuk,kokain kullandığı görüntüler sosyal medyada yayınlanınca gözaltına alınan Ak Parti'nin eski çalışanı Kürşat Ayvatlıoğlu üzerinden başlayan tartışmalara farklıbirboyut getirdi. Çalmuk, Türk tarihinin önemli kahramanı olan Kür Şad ismi üzerinden  bilinçli bir şekilde başlatılan kampanyaya dikkat çekerek  şöyle yazdı:

"Kimse zannetmesin ki; biz kendi tarihlerini yazamadığı/okumadığı/okutmadığı için müstevilerin, emperyalistlerin, mandacıların  yazdığı/okutmaya çalıştığı tarihi kabulleneceğiz.

Türkün tarihine kör bakan Cumhuriyet tarihine de  şaşı bakacaktır. İslamı anlama ve yorumlamada Yesevi/Maturidi/Buhari üçlü saç ayağından beslenen Anadolu’nun, Orta Asya’nın, Balkanların topraklarını sulayan manaya sağır olan İslam’ı anlamada dilsiz şeytan olacaktır.

İnsanlar yitiğini arar. Adaleti kaybettik Ömer’i aradık, arıyoruz. Sadakati kaybettik Fatıma’yı arıyoruz, arıyoruz. Kudüs kapılarındaki Selahattin Eyyübi, surlara bayrağı diken Ulubatlı Hasan’ı da arıyoruz/arayacağız.

Biz kırk çeri gibi üzerimize gelen tehlikenin karşısında “Vatan sana canım feda” diyerek can veren/vermeye hazır olan birer Türkistan coğrafyasında Kür Şad’ız… Kür Şad’larız…

Böyle bilinsin, ayağınızı denk alın istedim."

 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

Bakmadan Geçme