Cansuyu'ndan Gazze Seferbeliği

Cansuyu'nun gelecekteki hedeflerine de değinen Köylü, Cansuyu'nun şu an dünyanın en az yarısında aktif olarak faaliyet gösterdiğini, yakında tüm dünya genelinde yardımlarını ulaştıracak kapasiteye sahip olacaklarını açıkladı. Köylü, 'Her ülkede ofislerimiz olacak, ekiplerimiz faaliyet gösterecek ve dünyanın dört bir yanını yardımlarla saracağız' ifadelerini kullandı.

Gazze'ye Yardımlar Sürüyor: Cansuyu Derneği'nden Büyük Destek

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Gazze’deki kriz sürecinde yardım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. 7 Ekim'den bu yana bölgede aktif olarak yer alan Cansuyu, günlük 4 bin kişiye sıcak yemek dağıtımı ve temel gıda yardımları yapıyor. Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü, derneğin bu zor günlerde Filistinli kardeşlerine destek olmak için elinden geleni yapacağını vurguladı.

Gazze'deki İnsanlık Krizi

Cansuyu Derneği’nin Eğitim ve Değerlendirme Toplantısında konuşan Genel Başkan Mustafa Köylü, Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekti. Köylü, "Bu dönemde Filistinli kardeşlerimiz, adeta kınalı kuzular gibi katledilmektedir. Analarının kucaklarında, kundaktaki bebekler hunharca şehit ediliyor. Ancak dünyada ses yok, tık yok. Siyonizm’in bütün dünyayı esir aldığı bir dönemdeyiz" ifadelerini kullandı.

Gazze'ye İlk Yardım Ulaşan STK

Gazze'ye ulaşan ilk yardım kuruluşunun Cansuyu Derneği olduğuna dikkat çeken Köylü, Refah kapısının açılmasından önce Gazze’de faaliyette bulunan tek STK olduklarını belirtti. Köylü, “Her gün bölgede 4 bin kişiye sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz. Kapı kapandıktan sonra ise yeni çözümler ürettik, Ürdün’de çadır kent kurarak yardımlarımızı ulaştırdık” dedi.

Cansuyu’nun Uluslararası Hedefleri

Cansuyu Derneği’nin dünyanın her yerinde faaliyet göstermeye hazırlandığını açıklayan Köylü, yakın gelecekte dünyanın her bölgesinde yardımlarıyla bulunacaklarını vurguladı. “Bütün ülkelerde ekiplerimiz olacak, Cansuyu Derneği Ankara’dan harekete geçtiğinde tüm dünya çapında yardımlar başlayacak,” diye belirten Köylü, derneğin bu hedef doğrultusunda büyümeye devam ettiğini söyledi.

Gazze'ye Yeni Yardım Tırları Yolda

Cansuyu Derneği’nin Gazze’ye yönelik yardım operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Ürdün’de yüklenen iki tır yardım malzemesinin Gazze’ye ulaştırıldığını ve önümüzdeki hafta yeni yardım tırlarının hazırlanacağını ifade eden Köylü, “Cansuyu Derneği olarak bu süreçte Gazze halkının yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Cansuyu Derneği, dünya genelinde yardımlarını sürdürüyor ve Gazze’ye yapılan yardımların en büyüğünü organize ederek, Filistinli kardeşlerinin yanında olmaya devam ediyor.

Cansuyu Derneği'nden Gazze'ye Yardımlar Sürüyor: Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı Tamamlandı

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, her yıl düzenlediği geleneksel Eğitim ve Değerlendirme Toplantısını bu yıl da başarıyla gerçekleştirdi. Üç gün süren toplantı, derneğin genel merkezi çalışanları, yönetim kurulu üyeleri, temsilciler ve Kurban Bayramı'nda yurtdışında gerçekleştirilen organizasyonlarda görev alan gönüllülerin katılımıyla yapıldı. Toplantıda, yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesi, yaşanan sorunlar ve bunlara yönelik çözüm önerileri ele alındı.

Cansuyu'ndan Gazze Seferbeliği

Milli Görüş Çizgisiyle Yürüyüşümüzü Sürdüreceğiz

Toplantıda bir konuşma yapan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, Cansuyu’nun Milli Görüş hareketine sadık kalarak, Türkiye’nin en büyük yardım derneklerinden biri haline geldiğini vurguladı. 20 yıl önce rahmetli Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan tarafından verilen sorumluluğu anlatan Köylü, derneğin kurulduğu günden bu yana Milli Görüş çizgisinden sapmadan faaliyetlerini yürüttüğünü belirtti. Köylü, "Erbakan hocamızın bize öğrettiği Milli Görüş’ün temel esaslarından bir milim sapmadan bugünlere geldik. Bundan sonra da aynı titizlikle ve kararlılıkla yürüyüşümüze devam edeceğiz" dedi.

Dünyanın Dört Bir Yanında Faaliyet Göstereceğiz

Toplantıda, derneğin gelecekteki hedeflerine de değinen Köylü, Cansuyu’nun şu an dünyanın en az yarısında aktif olarak faaliyet gösterdiğini, yakında tüm dünya genelinde yardımlarını ulaştıracak kapasiteye sahip olacaklarını açıkladı. Köylü, "Her ülkede ofislerimiz olacak, ekiplerimiz faaliyet gösterecek ve dünyanın dört bir yanını yardımlarla saracağız" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme