Çiçekçiler Eve Servis Yapacak

Öztürk, 'Sevdiğini mutlu etmek isteyen vatandaşlarımız için çiçekçilerimiz hafta sonu açık olacak.

Sevgililer Günü alışverişlerinin esnaftan yapılmasının hem esnafı sevindireceğine hem de vatandaşın cebine uygun olacağına dikkat çeken Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, "14 Şubat Sevgililer Günü alışverişlerinden esnafımız umutlu. Pandemi sürecinde kazancı düşen esnafımızda her cebe uygun hediye mevcut. Ayrıca bu sevgililer gününde çiçekçilerimiz belirli saatler arasında açık olacak ve eve sipariş de yapabilecek." dedi.

"PANDEMİDE HEM SEVDİKLERİMİZİ HEM ESNAFIMIZI MUTLU EDELİM"

Pandemi sürecinde en çok esnafın mağdur olduğunu belirten Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk Sabah Gazetesi'nden Zahide Vural'a konuştu.Öztürk "Sevgililer Günü alışverişleri, rastgele sosyal medya hesapları yerine esnafımızdan yapılmalı. Her bütçeye uygun, herkesi mutlu edebilecek yüzlerce çeşit hediye vatandaşlarımızı bekliyor. Alışverişler, ayakkabıdan çiçeğe, hediyelik eşyalardan takılara kadar çok fazla ürün ve fiyat yelpazesi olan esnafımızdan yapılmalı. Hem sevdiklerimizi hem de esnafımızı mutlu etmek için vatandaşlarımızı cadde esnafından alışveriş yapmaya davet ediyorum." dedi.

"SEVGİLİLER GÜNÜNDE ÇİÇEKÇİLER AÇIK VE EVE SERVİS DE YAPACAK"

Sokağa çıkma kısıtlamasında çiçekçi esnafının açık olacağını hatırlatan Öztürk, "Sevdiğini mutlu etmek isteyen vatandaşlarımız için çiçekçilerimiz hafta sonu açık olacak. Pandemi nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde, çiçekçi esnafımız 12 Şubat Cuma akşam 20.00'dan gece 12.00'a kadar eve sipariş, Cumartesi ve Pazar günü sabah 10.00 ile akşam 17.00 arasında iş yerinde, akşam 22.00 ile gece 12'ye kadar eve servis şeklinde hizmet sunabilecek." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme