Denizli Esnafına Projeyle Gel

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin (DESOB) yürüttüğü 'Güçlenen Esnafıyla Büyüyen Denizli' projesi  kapsamında düzenlenen  eğitimler sona erdi..

Proje döngüsü yönetimi eğitimi, proje kültürünün yaygınlaşması ve geniş kitlelere ulaşması hedefiyle hayata geçirilen proje 67 meslek odasının bağlı bulunduğu DESOB tarafından hayata geçirildi. İki yüz katılmcıya proje fikrinin oluşması, yazımı, projenin yönetilmesi ve sürdürülebilirlilik aşamaları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca hibe, destek ve fon kaynaklarının özellikleri ile başvurular sonsunda bilgiler verildi. Eğitimin sonunda düzenlenen sertifaka törenine

söz konusu destek enstrümanlarına nasıl başvuru yapılacağı da konular arasında yer aldı.

27 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında 5 gün süreyle çoğunluğunu Denizli'deki esnafların oluşturduğu 200 kişiye hibe ve fon kaynaklarına yönelik proje döngüsü yönetimi eğitimi verildi. Esnaf ve sanatkarların üye olduğu ve Denizli genelindeki 6Sertifika törenine, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale İlçe Kaymakamı Uğur Bulut, Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Denizli İl Ticaret Müdürü Cihat Özdemir, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (DESOB) Mehmet Ali Erbeği, Denizli SMMMO Başkanı Mehmet Sarıgöl katıldı.

 

Bakmadan Geçme