Dere,Yapılandırma İçin Uyardı

Vergi bilincinin arttırılmasının ve kayıt dışılığın önlenmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan AESOB Başkanı Adlıhan Dere,Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, Grup Müdürü Bayram Alkan, Grup Müdürü Servet Yılmaz ve Mükellef Hizmetleri Müdürü Keziban Şahbaz'ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini iletti.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği '(AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, yapılandırma başvurularında süre uzatımının sevindirici olduğunu aktararak, yoğunluk olmaması amacıyla yapılandırma başvurularının internet üzerinden de gerçekleştirilebileceğini ifade etti.

Vergi bilincinin arttırılmasının ve kayıt dışılığın önlenmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan AESOB Başkanı Adlıhan Dere,Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, Grup Müdürü Bayram Alkan, Grup Müdürü Servet Yılmaz ve Mükellef Hizmetleri Müdürü Keziban Şahbaz'ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini iletti,

Adlıhan Dere şöyle konuştu:

“Öncelikle Antalya Vergi Dairesi Başkanımız İlhan Karayılan’a, esnaf ve sanatkarlarımıza göstermiş olduğu yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Öncelikli amacımız kayıt dışılığın önlenmesi ve her türlü kaydını gerçekleştirmiş, vergisini veren esnafımızın hak ve menfaatlerinin korunması. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından yapılandırma başvuruları ve ödeme tarihlerinin birer ay uzatılması esnaf ve sanatkarlarımıza kolaylık sağlayadı. Pandeminin seyri ve başvurularda yoğunluk yaşanmaması amacıyla, başvuru ve ödeme sürelerinin uzatılmasını daha önce talep etmiştik. Esnaf ve sanatkarlarımızın başvurularını son tarih olan 1 Şubat’tan önce gerçekleştirmelerini ve yapılandırmanın bozulmaması amacıyla ödeme tarihlerini kaçırmamalarını öneriyorum. Yine, Antalya Vergi Dairesi Başkanımız daha önce gerçekleştirdiğimiz toplantıda Oda Başkanlarımızın ilettiği talepler üzerinde çalışmaya başladıklarını iletti. Kendilerine Pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarlarımıza vermiş oldukları destek ve katkılar dolayısıyla teşekkür ediyorum.”  

Bakmadan Geçme