• Haberler
  • Ticaret
  • Diyarbakır'lı esnaf birlik başkanı TESK Başkanvekili

Diyarbakır'lı esnaf birlik başkanı TESK Başkanvekili

Ebedinoğlu Başkanvekilliği görevini görevi halen yönetim kurulu üyesi olan TŞOF eski başkanı  Fevzi Apaydın'dan devraldı. Esnafhabertv.com ailesi olarak  DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu'nu tebrik eder, başarılar dileriz. 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun (TESK) 21. Olağan Genel Kurulu’nda önemli bir gelişme yaşandı. Diyarbakır Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu, TESK Başkanvekili olarak seçildi.

TESK Genel Kurulu’nda başkanlığa tekrar Bendevi Palandöken seçilirken, DESOB  Başkanı Ebedinoğlu da Başkanvekilliği görevini görevi halen yönetim kurulu üyesi olan TŞOF eski başkanı  Fevzi Apaydın'dan devraldı. 

Alican Ebedinoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“TESK Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım. Olağan Genel Kurulda güven tazeleyerek yeniden Genel Başkanlık görevine seçilen Sayın Genel Başkanımız Bendevi Palandöken’i tebrik ediyorum. Diyarbakır, Doğu ve Güneydoğu delegasyonumuz olmak üzere tüm delegelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Genel Kurulumuzun başta esnaf ve sanatkarlarımıza, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”  

 

Bakmadan Geçme