Dolmuşçularda Şok İstifa

Görgülü,  Murat Yılmazer Başkanlığında Yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden ikinci üye oldu.

Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası'nda sular durulmuyor. Yaşanan iki istifadan sonra şimdi de odanın en önemli ismi yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Serkan Görgülü istifa etti.

Görgülü'nün  istifa nedeni  UKOME toplantılarına çağrılmaması ve alınan kararlar olarak gösterildi.   yönetimde yer almasına rağmen çağrılmamasına istifa ederek   tepki gösterdi.

Görgülü sosyal medya hesabından şu açıklamalıyı yaptı:

" Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Yönetimine esnaflarımıza hizmet edebilmek haksızlıkların önüne geçebilmek özellikle alınacak kararlarda ortak akıl ve istişare mekanizmasını çalıştırarak birlikte karar alabilmek için çıktığımız yolda üzülerek bugün yaşanan Ukome gündemlerinde yönetimde görev almama rağmen benim bile haberim olmaması , kendi aramızda bile istişare edilmeden çıkarılmak istenen kararların esnaflarımızı birbirine düşürdüğü gibi Büyükşehir Belediyesi nezdindede odamızı zor duruma düşürmüştür. Bugüne kadar hiçbir maddi ve manevi beklenti gözetmeden amacımım sadece esnaflarımıza hak ve hukuk çerçevesinde yardımcı olmak için bulunduğum Ankara Minibüscüler Esnaf Odası Yönetim kurulu üyeliğinden ve Başkan Vekili görevimden istifa ediyorum.Değerli esnaflarımızın haklarını helal etmesini temenni eder tüm esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlı günler dilerim."

Görgülü,  Murat Yılmazer Başkanlığında Yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden ikinci üye oldu.

Bakmadan Geçme