Eginyurt Bombaladı

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ordu’da Altınordu Gökömer mahallesinde, muhtar ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Cemal Engiyurt, gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın damadı olduğu için eleştirilen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a sahip çıkan Eginyurt, Meral Akşener'e "Sana bundan sonra "Emine gelin diye seslenelim " dedi.

Gelin Meral İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “damadı” olması nedeniyle eleştirilmesine değinen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt “Damat olmak ayıp bir şey mi? ‘Damat demeyim de Mahmut mu diyeyim’ diyor.  Yapma Meral Hanım, şimdi biz sana Emine Gelin mi ? diyelim…Şimdi Meral Hanıma Swap nedir diye sorsak Kemal Bey’e swap nedir diye sorsak soğan sanır” dedi.

SP Liderine Sivas hatırlatması Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Sivas sanıklarından olduğunu söyleyen Eginyurt, Sivas olaylarının yıl dönümünde anma toplantısına katılan CHP Milletvekillerine şöyle seslendi: “Sivas’da Madımak otelini yakan ben miydim? Sivas’ta yargılanan adamın adı (Ceza almıştır, almamıştır) Adı Temel Karamollaoğlu…Seçimle berabersiniz ya seçimde Ne katili arıyorsun sağda solda katil arıyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Atatürk, HDP’nin Kafasını Patlatırdı HDP Milletvekillerinin yeni bir gezi olayları çıkartmak istediklerini söyleyen Cemal Eginyurt “Yeni bir yürüyüşe çıkacaklardı ama çıkamadılar. Allah belalarını verecek, Devlet belalalarını verecek” dedi. CHP ve HDP’nin kol kola olduğunu öne süren Enginyurt “Mustafa Kemal Atatürk diyorsunuz. Sevmediği ne varsa yapıyorsunuz. Atatürk yaşasaydı, CHP’nin başında olsaydı HDP ile bırakın yan yana durmayı HDP’nin kafasında odun patlatırdı” diye konuştu. Konuşmasında AK Partili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’i de eleştiren Enginyurt, “Hilmi Ağbi CHP’lileri bizden daha fazla seviyor” dedi. Ordu’nun kurucusunun Süleyman Felek olduğunu hatırlatan Cemal Eginyurt, şehir meydanında  Süleyman Felek heykelinin depoya kaldırıldığını hatırlatırken şöyle dedi: “İlk defa burada söyleyeceğim. kim ? Ordu’nun kurucusu kim? . Süleyman Felek… Heykeli vardı, ne oldu? Bodrumda duruyor…Hilmi Güler’in dedesi ha burada onu da söyleyim. Öz dedesi… Müslümanları katleden Cengiz Han’ın heykelini dikeceğine dedenin heykelini diksene meydana. Dedenin heykelini eski yerine koysana… O işte para yok demek ki ? Şimdi bunları söylediğimizde Cumhur ittifakına niye zarar vermiş olalım”  

Bakmadan Geçme