Erbakan'ın Ağlatan Dilekçesi

Vefatının 10. yıl dönümünde Necmettin Erbakan'ın kayıp trilyon davasında hastaneden heyet raporu alma sürecini www.poliikadam.com Genel Yayın Yönetmeni Fehmi Çalmuk gündeme getirdi. Çalmuk yazısında Erbakan'ın yasaklanması emrinin FETÖ lideri tarafından verildiğini ''Hocanın elini kolunu kesin' demişti.' diyerek ifade etti.

Kamuoyunun merhum Başbakan Necmettin  Erbakan kitapları ve analizleriyle yakından tanıdığı Fehmi Çalmuk bugüne kadar yayınlanmayan tarihi bir belgeyi ortaya çıkarttı. Merhum Necmettin  Erbakan'ın dilekçe vererek aldığı heyet raporunun belgesini yayınlayan Çalmuk şunları yazdı: 

"Vay benim cennetmekan Erbakan Hocam vay…Bu kadar çile çekmesine, eza görmesine rağmen gözlerinin bu kadar dolduğunu O’nu hastane koridorlarında rapor almak için tekerlekli sandalye üzerindeyken gördüm. Erbakan’ı zindana atmadan rahat etmeyeceklerdi. Operasyon Pensilvanya kaynaklı operasyondu. “Hocanın elini kolunu kesin” demişti.

Yapılan suç isnadı RP’nin kayıp trilyon paraları davasıydı. İmzaya yetkili genel muhasip masum Erbakan suçlu idi. Erbakan paradan vuruluyordu. 1994 yılında Bosna paralarının kayıp olduğunu  servis eden Gladyo şimdi RP’nin paraları diyordu.

Hastane koridorları…Millet tir tir titriyor, “bakan beylerden talimat var. Rapor  veremeyiz” diyorlardı.

Bu davanın adanmış kadroları olduğu gibi bu vatanın da, milletinde adanmış kadroları vardı. Erbakan’a oy vermese de, dünya görüşü zıt olsa da karşılarında iki büklüm tekerlik sandalyede oturan adamın adı:

Prof. Dr. Necmettin Erbakan’dı. O eski Başbakandı…

Erbakan’ı Zindandan Kurtaran Heyet Raporu

Kontroller, tetkikler sürerken utana sıkıla Hocamın huzuruna gelenler bu kağıdı imzalamasını istediler. Kılı kırk yaran, virgülü yerli yerine koyan Necmettin Erbakan okuma gözlükleriyle yazılanları okudu: 

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Başhekimliğine

Ankara

Uzun süredir kronik böbrek yetmezliği, kronik kalp ve akciğer hastalıkları hipertansiyon, kronik beyin ve romatizma ve eklem rahatsızlıkları nedeniyle sürekli hekim kontrolünde ilaç ve fizik tedavileri olmaktayım.

Hastalıklarım kronik bir süreçte devam etmekte olup sağlığı açısından kat’i hayati tehlike arz etmektedir. Bu durumun sürekli hekim kontrolü ve düzenli ilaç tedavisi gerektirmektedir. Hastalıklar ama ve ilgili süreçlere ilişkin hekimlerinin takip notları laboratuar testleri ve röntgen tetkikleri ekteki kişisel sağlık dosyamda mevcuttur.

 Sağlık durumunun hastaneniz uzman hekimlerince değerlendirilir sağlık kurulu heyetince raporlanmasını arz ederim.17.12.2003

Saygılarımla…

Prof. Dr. Necmettin Erbakan

Hapis cezasını evde çekmesine karar verildi. Mahkumiyet kararını belirten hüküm özeti evlatları tarafından verildi."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Bakmadan Geçme