• Haberler
  • Yaşam
  • Erdoğan Özgür Özel görüşmesi başladı! İşte ilk görüntüler!

Erdoğan Özgür Özel görüşmesi başladı! İşte ilk görüntüler!

Ankara'da tüm gözlerin çevrildiği görüşme başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'le bir araya geldi. AK Parti Genel Merkezi'ndeki görüşme saat 16.04'te başladı. Özel'i genel merkez kapısında AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı. Özel ve beraberindekiler tokalaşmanın ardından içeriye geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. AKP ve CHP liderleri 2016 yılından sonra ilk kez bugün karşılıklı olarak görüşüyor. Liderlerin buluşmasında yeni anayasa ve ekonomi konularının değerlendirilmesi bekleniyor.

ÖZEL, ESKİ GENEL BAŞKANLARI ARAMIŞTI

CHP lideri Özel, görüşme öncesi eski CHP genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu, Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile telefonda görüştü. Özel, Erdoğan'la yapacağı görüşmeye ilişkin görüş ve önerilerini aldı.

NE OLMUŞTU?

Erdoğan ve Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104'üncü açılış yıl dönümü nedeniyle düzenlenen 23 Nisan resepsiyonunda kısa bir görüşme gerçekleştirmişti. O görüşmede iki liderin bir araya gelmesi kararı alınmıştı.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NIN RESMİ SİTESİNDEN GÖRÜŞMENİN FOTOĞRAFLARI YAYINLANDI. İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Erdoğan Özel'i parti genel merkezinde karşıladı.

İki lider, görüşmeye geçmeden önce objektiflere poz verdi.

Bakmadan Geçme