Esnaf Odası Başkanları Orman Yangınları İçin Harekete Geçti

Çıkan orman yangınlarında Muğla'da yirmiye yakın dükkan tamamen yanarken esnaf ve sanatkarlar uzun süre kesilen elektrik hatları yüzünden yeni bir krizle karşı karşıya kaldı.

Dükkanlarında derin dondurucu dolaplarında bulunan  özellikle  gıda maddeleri uzun süre kesilen elektrik  hatları yüzünden çürüdü.

Dükkanlarında  gıda maddeleri bulundurmakta zorluk çeken esnaf ve sanatkarlar  şimdide orman  yangınlarından korkarak ülkelerine geri dönen turistler yüzünden sinek avlamaya başladı.

Bu krize orman yangınlarıyla bölgeyi boşaltan turistlerde eklenince  esnaflar kara kara düşünmeye başladı.

Esnaf  ve sanatkar odaları başkanları harekette geçti.

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı  Şükrü Ayyıldız ve Muğla Ticaret İl Müdürü Gülşah Yalçınkaya ile birlikte Kavaklıdere ilçesinde mahalle ve köylerinde devam eden orman yangınının söndürme çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeye Birlik Başkanı  Şükrü Ayyıldız, Muğla Ticaret İl Müdürü  Gülşah Yalçınkaya, Kavaklıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı  Ümit Alper ve Kavaklıdere Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı  Nusret Bilgin katıldı.

Heyet daha sonra  Kavaklıdere Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odası Başkanı  Muammer Yıldırım'ı makamında ziyaret ederek yangın nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

Esnaf Odası Başkanları Orman Yangınları İçin Harekete Geçti
Esnaf Odası Başkanları Orman Yangınları İçin Harekete Geçti

Bakmadan Geçme