Esnaf Odası, Elektrik Kesintilerini Görüştü

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ile Başkan Yardımcısı Nihat Özçevik, ilçede sık sık meydana gelen elektrik kesintileri ile ilgili Aydem Didim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Didim'de son günlerde artan elektrik kesintileriyle ilgili olarak Erul ve Özçevik, Aydem Didim Müdürü Uğur Şahin'in ziyaret etti. Ziyarette Erul, son günlerde artan elektrik kesintisiyle ilgili olarak esnaflardan şikayet aldıklarını ifade ederek bu konuda yaşanan mağduriyetlerin bir an önce giderilmesini istedi.

Hüseyin Çalışkan'ın haberine göre Didim'de son günlerde artan elektrik kesintileriyle ilgili olarak Erul ve Özçevik, Aydem Didim Müdürü Uğur Şahin'in ziyaret etti. Ziyarette Erul, son günlerde artan elektrik kesintisiyle ilgili olarak esnaflardan şikayet aldıklarını ifade ederek bu konuda yaşanan mağduriyetlerin bir an önce giderilmesini istedi.

"TÜKETİM REKORU KIRILDI"

Müdür Şahin, son günlerde elektrik tüketiminin çok fazla olduğunu, ilçedeki elektrik tüketim rekorunun kırıldığını ifade ederek ilçe genelinde altyapı noktasında yeni çalışmalar yapacaklarını ve planlamanın bu şekilde sürdürüldüğünü bildirdi. 

Bakmadan Geçme