Esnafın Başkanı Akgül Zirveyi Zorluyor

TBMM'de Esnaf ve sanatkarlara yönelik çalışmalarında etkin bir rol oynayan Akgül, İç Anadolu Bölgesi'nde dikkat çekici bir başarı elde ederken, performans araştırmasında Yozgat'ın en başarılı milletvekili olarak da öne çıktı.

TBMM'de esnaf ve sanatkarların temsilciliğini üstlenen TESKOMB Başkanı Abdulkadir Akgül, araştırma sonuçlarına göre, İç Anadolu Bölgesi genelinde Meclis çalışmaları ve bölgesel faaliyetleri en iyi temsil eden üçüncü milletvekili oldu ve yüzde 24.1 oranında destek kazandı. Akgül, Yozgat’ta en başarılı milletvekili olarak ilk sırayı aldı.

Esnafın Başkanı Akgül Zirveyi  ZorluyorAkgül'ün başarısını ortaya koyan araştırma, 10-17 Ağustos 2024 tarihleri arasında piar araştırma tarafındangerçekleştirildi. Bu kamuoyu araştırması, bölgesel çalışmalarını, Meclis performansını ve halkla iletişimini değerlendirmek amacıyla yapıldı.

Araştırma, İç Anadolu Bölgesi'ne bağlı 13 ilde, toplam 4,320 katılımcı ile CATI (Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi) yöntemiyle gerçekleştirildi. Araştırma firması, kendi elinde %20'nin üzerinde başarı oranı sağlayan 10 milletvekilini listeye aldı. Sonuçlara göre, Abdulkadir Akgül, Yozgat'ta en başarılı milletvekili olarak ilk sırayı alırken, İç Anadolu Bölgesi genelinde de üçüncü sırada yer aldı ve %24.1 oranında destek kazandı.

 

Bakmadan Geçme