Esnafın Derdine Ortak Oldular

'Sorun Varsa Çözüm Var Türkiye'nin esnaf ve sanatkarı var' projesi kapsamında Dünya Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Tokat'ta...

Dünya Esnaf ve Sanatkarlar Derneği, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün desteği ile "Sorun Varsa Çözüm Var, Türkiye'nin Esnaf ve Sanatkarı Var" başlıklı projesi  devam ediyor. Dernek yönetimi proje kapsamında uzmanlarıyla Tokat'ta esnaf sanatkar kuruluşları başkanları ve esnaf başkanlarıyla görüşmeler yapıyor. 

Çorum  ve Yozgat Programına Dernek Başkanı Gazeteci-Yazar Fehmi Çalmuk'da katıldı. 

Çorum'da çalışmalar sırasında  çekilen videoları röportajlar Konya'da olduğu gibi yine sitemizde yayınlayacak.

Ekibimiz, Konya'dan başlayan  projemize Yozgat ve Çorum, Tokat çalışmalarını tamalayarak  Mersin'in Tarsus ilçesine geçecek.

Sorun Varsa Çöçüm Var Türkiye'nin Esnaf ve Sanatkarı Var  Projesi Ne İçeriyor? 

Proje; Toplumda Huzur Ve Barışı Temin Etmek Üzere Farklı Toplum Kesimleri Arasında Uzlaşma Sağlanması İşbirliği Ve Etkileşimin Arttırılması İstihdamın Arttırılması Sosyal Girişimcilik Kamu Ve Sivil Toplum İşbirliği Sivil Toplum Kuruluşlarının Kapasitesinin Arttırılması, Covid-19 Pandemisi Gibi Afetlerle Mücadele Bilincinin Arttırılması amaçlarını taşıyor.

Proje kapsamında tanıtım filmleri, uyarıcı reklamlar., basın açıklamaları gerçekleştirilecek. 

Proje kapsamında Pandemi tedbirleri kapsamında esnaf ve sanatkarlara yönelik bilgilendirme toplantısı ile Esnaf Kredileri konulu toplantı yapılması planlanıyor.

Bakmadan Geçme