Esnafta Haklı, Kadın da İnadına Yaşamak

Bir yanda pandemi nedeniyle dükkanı kapanan esnaflar diğer yanda yaşayabilmek için insanların desteğine ihtiyacı olan hayvanlar. İş böyle olunca sosyal medyaya yansıyan bu görüntüler toplumu ikiye böldü.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Esnafta Haklı, Kadın da İnadına Yaşamak

Görüntüleri izlediğinizde birçok insan gibi sizde dükkanının önüne hayvanların yemesi için yiyecek dökülen esnafı suçlu buldunuz.Ancak görüntüyü tekrar tekrar izleyelim.Ortaya insan oğlunun yaşadığı üç bakış açısını gerektiren dramatik bir hayat hikayesi.

Facebook sayfalarından paylaşılan görüntülere göre esnaf hayvan severe dükkanın önünde hayvanları besleyemezsin " diye konuştu.Facebook üzerinden birçok kişi yaşanan olaya tepki gösterdi.

İşte O tepkilerden bazıları ;

Yüksel Es Kavunoğlu

Şu insanlarda vijdan merhamet kalmamış kaldırım senin babanın malımı sanki vicdansızlar ne oldu yani bu canlar mamalarını yiyip gidecekler o kadar tantanaya gerek varmı ne oldu hayvanları sevmeyen insanlarında sevmez zaten.

Muharrem Akman

Yapılan güzel ve hayırlı bir iş olmasına karşın her iki kişininde söylemleri ve hizmet tarzı yanlış hayvanlar beslenme için yer seçimi daha ıssız insan geçmeyen kıyı köşe olmalıydı veya kaplar içinde mesafeli olarak kaldırım deyilde hemen yol kenarına yerleştirip beslenmelerini sağlayabilirdi ancak arabalardan fırsat bulabilirse onlarında tıpkı bizler gibi yaşama hakları vardır.

Hikmet Koçak

Daha güzel bir yer seçebilirdin insanlar geçse köpek ısırır sa bunun hesabı verir misin ?

Özgür Aslan

Dükkan seninde kaldırım da senin değil yok öyle bı kanun yasa milletin ortak alan karışamazsın.

Esnafhabertv.com olarak diyoruz ki ;

Bir yanda pandemi nedeniyle dükkanı kapanan esnaflar diğer yanda yaşayabilmek için insanların desteğine ihtiyacı olan hayvanlar... Bu ikiliye birde hayvanları beslemek için bulup buluşturan sağdan soldan tedarik eden bir kadının görüntüleri var ortada hal böyle olunca yaşamak ve yaşatmak için çırpınan iki insanın kendi cephesinden olaylara verdiği tepkiyi seyrettiniz.

Esnafta haklı Kadında... İnadına Yaşamak

Bakmadan Geçme