Hoş Geldin Kaptan

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) 04 Temmuz 2024 Perşembe günü Olağanüstü Genel Kurula gidiyor. Delegeler genel başkanlığa aday olan Fevzi Apaydın ve Mehmet Yiğiner arasında tercih yapacak.

Genel Başkan adayı Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi -Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  ile Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner  şu açıklamayı yaptı:

 "4 Temmuz 2024 tarihinde (yarın) gerçekleşecek olan TŞOF Olağanüstü Genel Kurulumuzun ulaşım esnafımızın geleceği için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Usulsüzlükler, yolsuzluklar, haksızlıklar ve akabinde Mahkeme kararı ile gelinen bu süreçte Federasyonumuza kara süren bu zihniyete gereken cevabı siz Kıymetli Başkanlarımın ve Yöneticilerimin sandıkta vereceğine olan inancım tamdır.

Bu vesile ile şu an Ankara’mıza gelen veya gelmekte olan Başkanlarıma ve Yöneticilerime hoş geldiniz diyor, TŞOF Olağanüstü Genel Kurulumuza katılım, destek ve dualarınızı bekliyorum."Hoş Geldin Kaptan

Bakmadan Geçme