• Haberler
  • Ticaret
  • Hoş geldin şoför esnafının büyük kaptanı: Mehmet Yiğiner

Hoş geldin şoför esnafının büyük kaptanı: Mehmet Yiğiner

Esnafhabertv.com okuyucularına ' Mehmet Yeğiner'in ayak sesleri'diyerek duyurduğu Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) genel kurulu tamamlandı. Yiğiner 4 bin 27 kişinin oy kullandığı seçimde 2 bin 421 oy alan genel başkan oldu. Fevzi Apaydın ise bin 532 oyda kaldı.

Esnafhabertv.com TŞOF'un tarihi kongresini "Mehmet Yiğiner'in ayak sesleri" diye duyurarak rakiplerine fark atarken  Türk şoförlerinin kaptanlığına seçilen Yiğiner de  tarihi bir fark attı.

Mahkeme kararıyla olağanüstü seçime giden Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Kurulu'nda kazanan açık ara farkla Mehmet Yiğiner oldu.
Ankara’da ATO Congresium’da gerçekleşen genel kurula Türkiye’nin 81 ilinden şoför ve otomobilciler odası esnafı katıldı. 

4 bin 27 kişinin oy kullandığı seçimde TŞOF’un yeni başkanı 2 bin 421 oy alan Mehmet Yiğiner oldu. Fevzi Apaydın ise bin 532 oyda kaldı. 

Yiğiner, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Ankara Şoförler Esnaf OTarihidası Başkanlığı görevini yürütüyor.

Tarihi fark için teşekkür
TŞOF seçimleri açık ara fakla kazanan Mehmet Yiğiner, genel kurul sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu sonucunda teveccühleri ile bizleri Genel Başkan olarak hizmet etmeye layık gören ulaşım odalarımızın Kıymetli Başkanlarına ve Yöneticilerine şahsım ve ekibim adına en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, dönüş yolunda kazasız belasız sağ salim memleketlerinize ulaşmanızı temenni ediyorum. Teveccühünüzün ağırlığının ve öneminin farkındayız, şimdi daha da fazla çalışma zamanı teşkilatımızın lokomotifi TŞOF’u hep birlikte hak ettiği noktaya getireceği"

Bakmadan Geçme