İnanınca Oluyor

 Pandemi ile Etkin mücadelede en önemli önlemin maske mesafe ve temizlik şartlarına uyulması oldu ısrarla belirtiliyor ancak buna rağmen siyasi partiler başta olmak üzere meslek örgütlerinin STK ların yaptığı organizasyonlarda özellikle mesafe ve maske kuralına uyulmadığı medya organlarında sık sık vurgulanıyor

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Berberler kuaförler ve güzellik salonu işletmecileri Federasyonu öncülüğünde yapılan bir festivalden yansıttığımız görüntülerin üzerine yine sektörden bir haberi okuyucularımızla paylaşıyoruz.

 İstanbul Güzellik Uzmanları ve Dövmeciler Esnaf Odası Başkanı Ayşe Aydın'ın  öncülüğünde yapılan "Güzelliğin mimarları Antalya'da Buluşuyor Güzellik Fest 4" organizasyonu yarın çalışmalarını bitiriyor.

Ancak organizasyonda dikkat çeken önemli görüntü katılımcıların iştirak ettikleri eğitim toplantılarında sosyal mesafe kurallarının harfiyen uygulanması oldu. 4 gün boyunca toplam 24 adet konuşmacı çeşitli konularda sunum yaptı.

www.esnafhabertv.com yazarı aynı zamanda  Tüm Güzellik Uzmanları Güzellik Salonu İşletmeleri ve Eğitim Derneği Başkanı Kevser Gülcan Topçu'da etkinliğe katılan isimler arasında.

Bu organizasyon bize gösterdi ki Esnaf ve Sanatkarlar pandemi ile etkin mücadelede üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmekle beraber, eğitim çalışmalarını da sürdürüyor. Bu fırsattan istifade de dinlenme olanağı da bulmuş oluyor

 

İnanınca Oluyor
İnanınca Oluyor

Bakmadan Geçme